Hermoratahieronta

Kesto noin 100 minuuttia

Päivi Oittinen

Hermoratahieronta

Olen opiskellut suomalaisen hermoratahieronnan, joka on koko kehoa kuntouttava ja hoitava, hyvin rentouttava sekä stressiä lievittävä hierontamenetelmä.

Tästä hieronnasta apua mm. unettomuuteen, moniin kiputiloihin (esim. reuma, fibromyalgia, migreeni, iskias, päänsärky), hormonitoiminnan häiriöihin (esim. lapsettomuus, vaihdevuodet), erilaisiin autoimmuunisairauksiin (esim. astma, allergiat).

Käsittelen sinut päästä sormiin ja varpaisiin, lempeällä, kivuttomalla painallus-pyöritys-tekniikalla. Käsittely tehdään tietyssä järjestyksessä, ensin selinmakuulla ja sitten vatsallaan. Perushoidon lisäksi hieron juuri sinun oireidesi mukaiset alueet.

Hermoratahierontahoito tehdään aluksi 5–10 kertaa, noin viikon välein ja sen jälkeen hoitoja voidaan jatkaa esim. kerran kuukaudessa – tarpeesi mukaan.

Hermoratahieronta ei sovi elinsiirtopotilaille, eikä jos olet juuri ollut kirurgisessa operaatiossa (2 kk väli leikkauksesta), eikä jos olet raskaana. HUOM! hermoratahieronnalla voidaan auttaa synnytyksen luonnollista käynnistymistä, jos raskaus on mennyt yliaikaiseksi.